THAI WOK EXPRESS ANTWERPEN ANTWERPEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 302 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Thai Wok Express Antwerpen Antwerpen. Meer weten? Ontdek meer

7 apr 2024 om 20:09 2 satekip besteld en maar 1 gekregen
5 apr 2024 om 21:43 Perfect
1 apr 2024 om 11:59 Ik krijg altijd de verkeerde saus. En die plastieken vork in plaats van stokjes
31 mrt 2024 om 21:54 Zoals altijd Lekk Zoals altijd warm , en op tijd
24 mrt 2024 om 1:33 Het was te koud
17 mrt 2024 om 20:38 Voor de zoveelste keer de verkeerde saus ontvangen.
13 mrt 2024 om 11:04 The sauce was spilled, everywhere was dirty. All the sauce dripped from the bag. And I found the food little
11 mrt 2024 om 16:41 De broccoli ontbrak en de noedels waren een beetje aan de harde kant (droog of ongaar?)
10 mrt 2024 om 21:02 Eten was lekker en warm. Lange bezorgtijd maar zondagavond hou ik daar wel rekening mee dat het druk kan zijn
8 mrt 2024 om 14:24 bestelling is meer dan 1,5u te laat aangekomen. 4x moeten bellen. Ze gaven toe dat er een fout bij hen was gebeurd. Toen ik vroeg naar een compensatie, gingen ze gratis drankjes geven. Wat bleek, 1 fanta...eerste en laatste keer dat we daar bestellen
5 mrt 2024 om 3:30 De kunststof vorken zijn ongeschikt voor het eten van een salade welke je NIET met de hand kan eten. De tanden breken af op de sla blaadjes, en kunnen ingeslikt worden, met verstikking en/of de dood tot gevolg. Test Aankoop krijgt een copy.
4 mrt 2024 om 21:16 I always order the fried sushi’s, so goooood! Cheesecake is literally the most freshest thing I’ve ever eaten. Amazing!